Teaterforestilling – Frk. Julie

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teaterforestilling – Frk. Julie

21. april 2022 Kl. 19:30

Teaterforestilling – Frk. Julie

Syddjurs Teaterforening

Billetpris: Medlemmer: 145,- / Ikke medlemmer 250,- / Unge under 25: 55,-

Billetbestilling: https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/10048/frk-julie/

Oplev August Strindbergs verdensklassiker i Bellevue Teatrets opsætning, som byder på intet mindre end to internationale stjerners karriereskift.

Efter store roller i flere danske og internationale forestillinger, tv-serier og film går Thure Lindhardt for første gang bag scenen og kameraet for at instruere. Og Alban Lendorf kaster sig over skuespillet oven på en imponerende karriere som kongelig solodanser og solodanser for American Ballet Theatre i New York.

Lendorf spiller rollen som Jean over for en af Danmarks bedste skuespillere, Sonja Richter, i titelrollen som Julie. Den unge, fremadstormende Sara Hjort Ditlevsen har rollen som Kristin.

På scenen akkompagnerer komponisten og violinisten Andreas Bernitt skuespillerne med sin gennemkomponerede musik, som også byder på en duo med Alban Lendorf ved klaveret. Alt sammen finder sted i Maja Ravns sanselige scenografi med fund fra naturen.

Under forårets coronanedlukning arbejdede holdet af ren og skær kunstnerisk trang på Bellevue Teatrets tomme scene i et kraftfuldt, uortodokst livtag med Frk. Julie. En forhåndsvisning i efteråret 2020 af deres foreløbige arbejde gav forhåbninger om en helt særlig, grænsebrydende og nytænkende version af en af verdensdramatikkens allerstørste klassikere, som nu kommer på turné i fuld længde.

Frk. Julie udspiller sig i herregårdens køkken, hvor adelsfrøkenen Julie møder tjeneren Jean. Det er midsommernat, solen står lavt under horisonten, og en erotisk og social magtkamp udspiller sig imellem de to med Kristin som tilskuer.

August Strindberg skrev Frk. Julie på Skovlyst i Holte. Forestillingen havde urpremiere på Skandinavisk Forsøgsteater i København i 1888.

Forestillingen er støttet af Knud Højgaards Fond. Se traileren for forestillinger HER [link: https://www.bellevueteatret.dk/forestillinger/frkjulie/ ]

Medvirkende: Sonja Richter, Alban Lendorf, Sara Hjort Ditlevsen & Andreas Bernitt

Manuskript: August Strindberg

Musik: Andreas Bernitt

Scenografi: Maja Ravn

Instruktion: Thure Lindhardt

Produceret af Bellevue Teatret

Billeder: Emilia Therese

Video: Mathias Rasmussen

Billetbestilling: https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/10048/frk-julie/

 

Teatermenu før forestillingen

I forbindelse med forestillingen kan der med start kl.18 købes en 2-retters menu på Fuglsøcentret til en pris på 250 kr.

Tilmelding til Fuglsøcentret 86351355 senest 2 dage før forestillingen.

Detaljer

Dato:
21. april 2022
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website
Translate with Google »