Købsbetingelser

Bestillingsgebyr
Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et bestillingsgebyr på 20 kr. pr ordre, inkl. 25 % moms.

Der pålægges ikke kortgebyrer

Betaling 
Der kan betales med følgende korttyper:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Elektron

Købssummen trækkes først fra din konto, den dag vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Fuglsø Koncerter A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Nets/QuickPay, og Hotel Fuglsøcentret A/S gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Priser 
Billettens pris er inklusive moms.

Fuglsø Koncerter A/S sikkerhedsprocedure sikrer, at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes.

Levering
Billetter købt på internettet sendes via email så snart vi har behandlet din bestilling. Hvis ikke du har modtaget dine  billetter senest 5 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger / Flytninger af arrangementer
Hvis et arrangement flyttes til en ny dato vil din billet automatisk gælde til den nye dato.

Aflysning omfatter her kun, at arrangementet slet ikke gennemføres.

Ved aflysning refunderes hele billettens pris ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt. Billetter, der er købt via www.fuglsoebillet.dk, refunderes ved henvendelse til:

Fuglsø Koncerter A/S
Dragsmurvej 6
8420 Knebel

Send os dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt – så overfører vi pengene til dig. Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Reklamation 
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til arrangøren, Fuglsø Koncerter A/S

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 17 STK. 2 JF. § 9 STK. 2 NR. 2A ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Forbehold
FUGLSØ KONCERTER A/S TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE ARRANGEMENTER

Sprog
Alle kontrakter indgås på dansk.

OBS: Hvis du har købt miniferieophold, er det muligt at ændre reservationen én gang uden beregning. Opholdet kan ikke refunderes.

Translate with Google »