Munch & Broderskabet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Munch & Broderskabet

6. december 2025

Dkr.340 – Dkr.2245

Munch & Broderskabet er ikke blot at kopiband som spiller de største af Kim Larsen & Gasolins musik. De er også et af de mest autentiske, vi har i landet.

Siden 1996 har forsanger og sangskriver Anders Munch levet af sit Kim Larsen/Gasolin-show sammen med sit band Broderskabet. 
Lukker man øjnene engang, så ville man tro, det er løgn – og når man åbner dem, ja, så tror man stadig det er løgn. Anders Munch lyder som Kim Larsen. Men når han mellem numrene fortæller anekdoter, så lyder Anders – ja, som Anders.

I Broderskabet går man ikke kun op i at lyde som Kim Larsen. Bandet skal også lyde som de gamle backing-bands, som f.eks. Kjukken, Gasolin’ og Bellami. 

Derfor vil man opleve, at bandet er en flok professionelle musikere, som spiller med respekt og entusiasme, for at opnå det bedste niveau, så publikum får en fantastisk oplevelse, som om det var mesteren selv. 

I 2023 fyldte bandet nogle af landets største koncerthuse, og spillede udsolgt på alle. Dette gentages i 2025, hvor man kommer til at se mere til Munch & Broderskabet. 

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
6. december 2025
Pris:
Dkr.340 – Dkr.2245
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 340,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 710,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.195,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer) OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.945,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.245,00
Ubegrænset
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning. OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Translate with Google »