Money for nothing

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Money for nothing

25. april 2025

Dkr.340 – Dkr.2245

Dire Straits coverband fra England

“Uden tvivl den bedste Dire Straits-hyldest i Europa”

Money for Nothing blev dannet i 2000 som en hyldest til et af verdens førende rockbands – Dire Straits.

Den store energi og fortræffelige musikalitet i deres optræden gør Money For Nothing til et “must see” for enhver rockentusiast eller Dire Straits-fan.

Line-up’et byder på topklasse og erfarne musikere, der gør dette band til en værdig hyldest til Dire Straits.

Bandet har studeret Dire Straits med stor iver og professionalitet for at genskabe en koncert-oplevelse så tæt som muligt på den ægte vare og levere en respektfuld hyldest til deres idol og guitarlegende.

“Tag ikke fejl, de er gode, meget gode” – The Observer

Money for Nothing leverer alle hits fra første single ‘Sultans of Swing’ til ‘Brothers in Arms’, ‘Walk of Life’ og til sidste single udgivet i 1992 ‘The Bug’ og naturligvis også den legendariske ‘Money For Nothing’ (ft Sting) hvilket var den første video nogensinde afspillet på MTV.

Bandet leverer også versioner fra ‘On the Night’ og ‘Live @ The BBC’. Money For Nothing-sceneshowet er blevet opført over hele Storbritannien og verden, på alle typer spillesteder og begivenheder – fra musikfestivaler, teatre og spillesteder. I 2010 optrådte de på Europas største hyldestfestival og bandet optrådt som showåbner for den legendariske Roy Wood på en del af hans Teater Tour.

I september 2011 tog de deres show til Indien for at optræde ved en udsolgt koncert, hvor de stod for en begivenhed afholdt i et af Bangalores største amfiteatre. Deres særlige optræden blev omtalt i verdens største sælgende engelsksprogede dagblad, The Times of India. Dire Straits er et af de bedste bands, der nogensinde er kommet ud af Storbritannien, de har solgt mere end 120 millioner albums på verdensplan og var Storbritanniens første stadionrockband. Deres bedst sælgende album Brothers in Arms var en international blockbuster, der solgte over 30 millioner eksemplarer og blev det fjerde bedst sælgende album i den britiske hitlistehistorie. Brothers In Arms var også den første cd-single nogensinde, og det første album nogensinde, der solgte over en million eksemplarer på cd. Dire Straits vandt også adskillige priser, herunder tre Brit Awards, fire Grammys og to MTV Music Video Awards, og i 2009 blev de tildelt Music Heritage Award.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
25. april 2025
Pris:
Dkr.340 – Dkr.2245
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 340,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 710,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.195,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer) OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.945,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.245,00
Ubegrænset
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning. OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Translate with Google »