Ivan Pedersen

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ivan Pedersen

22. juli 2022

Dkr.340.00 – Dkr.2245.00

JEG LIGGER IKKE NED ENDNU.    

NU 56 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda, og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro kunne sikre Ivan Pedersen veteranstatus her i landet. Men som sanger/sangskriveren selv udtaler:

”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv, skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er ”gået af”. Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!

Ikke desto mindre – og måske netop derfor – pakker sangeren stadig turbussen og tager på landevejen i også i 2022 med et nyt show indeholdende sange fra hele karrieren. Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde hver gang tager publikum med storm på Ivan Pedersens forskellige lands-tourner siden 2016, hvor dette band samledes første gang i anledning af hans dengang 50 års jubilæum som professionel.  Overalt får dette hold fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse.

Bandet udgøres af guitarist: Lars Krarup, bassist: Tove Sørensen, på keyboards: Søren Skov, guitarist og sanger: Nanna Larsen og hele holdet piskes frem af Klaus Menzer bag trommerne.

”Jeg glæder mig SÅ meget til at spille og synge med dette formidable hold igen!” siger sangeren, der med et smil husker den forrige tur, hvor mange af sangene, lige fra McKinleys, Backseat og fra Moonjamsrepertoirer ja, såmænd også et par sange fra Laban perioden, blev fundet frem fra gemmerne og serveret i nye friske arrangementer, alt sammen blandet med det bedste fra sangerens eget kendte solorepertoire. Sådan en kavalkade af sange vil det blive hvergang bandet ruller ud.

”Vi har så meget en fest på scenen imellem os, og en samlet udstråling, der kan mærkes helt ned på de allerbagerste rækker, og fordi der også er plads til de lidt poetiske og melankolske sange i programmet, så sendte vi hver aften publikum nynnende hjem, med smil på læben og sporene fra en lille våd tåre i øjenkrogen” – siger sangeren storsmilende.

Det vigtige element ”lyden” og teknikken på turen styres af en af landets bedste musik-teknikere, Michael Engman Torp

Ikke helt, men alligevel som ”snart veteran”, vil Ivan Pedersen og superholdet bevise på koncertstederne, at han BESTEMT ikke ligger ned endnu.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
22. juli 2022
Pris:
Dkr.340.00 – Dkr.2245.00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige
Translate with Google »