Gitte Hænning koncert

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gitte Hænning koncert

16. juli 2022

Dkr.340.00 – Dkr.2245.00

Gitte Hænning med musikere. håndplukket til lejligheden.

Sidste år spillede Gitte Hænning på Fuglsøcenteret, koncerten havde som så meget andet været aflyst i et par år,men sidste år i 2020 lod det sig gør, (oprindeligt skulle det havde været med hendes tyske musikere, men pg.a. Corona, kunne de ikke komme til Danmark. )

Gitte fik hurtigt fat i sine gamle venner , Alex Riel, Mads Vinding, Henrik Gunde og Alain Apaloo, de var alle heldigvis ledige og spillede et brag af en koncert. det swingede som ingen anden dansk sangerinde kan swinge.

det blev en fantastisk koncert. blot synd, at der var corona restriktioner på – så der var udsolgt ved ca. 200 publikummer. men alle var glade, og stemningen var i top. så i juli 2022 bliver successen gentaget.

Gitte Hænning er en sjælden gæst på den danske musikscene. men når hun endelig har mulighed for at optræde i Danmark. og når det endelig sker, tager hun både publikum og anmeldere med storm. Hun fortæller om sit liv via musikken “Lysende stjernestunder med en verdens stjerne” lød beskrivelsen i avisen efter en af hendes tidligere koncerter.

“Jeg snakker med mig selv” og “Ta`med ud og fisk” er sange, som der kendetegner Gitte Hænnings tidligere successer på dansk grund. Men Gitte Hænning rummer meget mere. selvom hun med glæde og kærlighed ofte synger de gamle sange ved koncerterne.

Ved koncerten i juli 2022 bliver hun akkompagneret af Niclas Campagnol, en ny ung og lovende trommeslager, Mads Vinding, Alain Apaloo og Wolfgang Kähler pianist .

så der venter publikum en oplevelse i særklasse

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
16. juli 2022
Pris:
Dkr.340.00 – Dkr.2245.00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige
Translate with Google »