Peter & De NYE Kopier

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Peter & De NYE Kopier

25. januar 2025

Dkr.340 – Dkr.2245

Den Originale Kopi
tilbage med nyt band i 2024:

LUKKEDE OG FORTRØD..!

Da Peter KOPI Molzen (57) i sommeren ’22 besluttede at lukke “Peter + De Andre Kopier” med udgangen af 2023, var det en så godt som uundgåelig konsekvens. Et mættet marked, der troede han var stoppet!

Men, nej! Den gamle gavtyv fortrød selvfølgelig da det kom til stykket, at han lukkede 30 års eftertrykkelig nostalgisk succes ned …

Siden sidste sommer har Den Originale Kopi derfor arbejdet på at få et nyt, mere “Gasolin’sk” band på benene.

Det er i høj grad lykkes med en indtil videre helt traditionel og Gasolin’-tro besætning. Med trommer, bas og leadguitar, har bandet øvet sig og spillet live – DK/N – inden for de sidste godt 9 måneder under navnet:
“Peter + De NYE Kopier”

… -selvom mange stadig blot nøjes med
et kærligt “Kopierne”..
I kølvandet på de hårde tider under pandemi med totale periodiske nedlukninger efterfulgt af generelt strammere levevilkår, ville Den Originale Kopi ha’ et 9-16 job og kun spille sporadisk til private arrangementer.

Men dén beslutning kunne han selvfølgelig ikke holde, for sidste halvårs succeser i ’23, gav både blod på tanden og pote, i form af masser af succes med en tiltagende (og tiltrængt) interesse for en “genoplivning” af Kopimaskinen med endnu flere af Gasolin’s perler på repertoiret fra 2024 og frem.

Du kan høre
han er forelsket..!

Forelskelse er forudsætningen for artens bevarelse. Om du er det røde løv i efterårets bladblæst, det vildflyvende spir eller Lykkens Pamfilius. Eller måske endda en Lykkeridder..? Larsen og Co. har altid i ord vist os cirklerne i livet – fra start til slut.

Kærlighedserklæringer til livets små og store øjeblikke. Vi elsker dem alle. Store som små.Og det har Peter KOPI også gjort. Faktisk siden han var 13 år gamme, hvor hans knap mandsmodne stemme blev tvunget til at forsøge på at lyde LIGESOM Kim Larsens hæse røst. Peter øver sig stadig, og du kan høre han er forelsket i Larsen & Co.s sangskat!

Det er disse kærlighedserklæringer fra både Kim Larsens store knap 45 år gamle bagkatalog og det mindst lige så imponerende store katalog fra Gasolin’s knap 9 år som danske verdensstjerner i Skandinavien, du mærker helt ind i hjertet, når det er Den Originale Kopi, der har både mikrofonen og ordet så overbevisende i sin magt.Peter har sin “måde” at dele sin livslange kærlighed til Larsens smukke bagkatalog med sit publikum på. Han fortæller anekdoter fra dengang og hans egne idéer om sange og tekster, og er egentlig kun Kim Larsen-Kopi, når han synger. Siger han!
Men det er da soleklart, at man bliver opmuntret, når publikum stadig i 2024 betror én at..

:”Først tror du er Gasolin’. Så tror du det er løgn!”

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
25. januar 2025
Pris:
Dkr.340 – Dkr.2245
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 340,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 710,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.195,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer) OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.945,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.245,00
Ubegrænset
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning. OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Translate with Google »