In The Air Tonight – En hyldest til Phil Collins

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

In The Air Tonight – En hyldest til Phil Collins

8. maj 2021

Dkr.320 – Dkr.2070

MusicalDanmark byder velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten, IN THE AIR TONIGHT, der gæster Fuglsøcentret lørdag den 30. januar 2021

Det specielle ved foråret 2021 er nemlig, at det her er 50 år siden, at Phil Collins startede sin karriere i gruppen Genesis – og så fylder han også 70 år i dette forår!

IN THE AIR TONIGHTvil blive en medrivende og nærværende musikalsk hyldest, som musikalsk vil spænde over 50 år – fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er – historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succes­fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney

IN THE AIR TONIGHTvil være fyldt med 30 uimod­ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.På scenen var der være syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen og Lene Nørrelykke. Niels Rahbech er kapelmester og koncerten er produceret af MusicalDanmark fra Aarhus.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
8. maj 2021
Pris:
Dkr.320 – Dkr.2070
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Translate with Google »