Forever Jackson

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Forever Jackson

1. marts 2025

Dkr.340 – Dkr.2245

LEGACY OF A LEGEND 

 

“Hele showet skaber følelsen af en MJ livekoncert og er en genoplivning og reinkarnation af musikken fra en helt igennem stor kunstner. ‘Forever Jackson’ er den ultimative hyldest til Michael Jackson.

Showet er i 2013, af National Tribute awards, udnævnt som ‘No.1 UK Michael Jackson Tribute Show’ – en pris som ingen MJ-show har modtaget siden – og er blevet et af de mest efterspurgte hyldester i landet og i Europa. Dette blev bevist, da MJ-fans, ved en afstemning, på MJVibe.com i 2017 valgte Forever som det 2. bedste show i verden at opleve.!

I de sidste seks år har Forever Jackson været headliner på, festivaler, teatre, hoteller og højt profilerede events i lande som Dubai, Indien, Kreta, Tyrkiet, Spanien, Frankrig, Mexico, Sydafrika og Egypten samt landsdækkende i hele Storbritannien med op til 150 koncerter om året. 

Robin Parsons hylder den afdøde store King Of Pop. Med en 100% fremtrædende live lead vokal gengiver han Jacksons karakteristiske stemmer og toner. Hans dans afspejler legenden i alle detaljer, trin for trin, helt ned til den mindste detalje og hans udseende, skabt gennem en to og en halv times proces, med KUN teatralsk make-up, er den nøjagtige efterligning af MJ

Robin har brugt over halvdelen af sit liv på at studere Michael Jackson i omhyggelige detaljer for at skabe den tætteste og fuldstændige lighed.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
1. marts 2025
Pris:
Dkr.340 – Dkr.2245
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 340,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 710,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.195,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer) OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.945,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.245,00
Ubegrænset
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning. OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Translate with Google »