Bellami

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Bellami

13. april 2024

Dkr.340 – Dkr.2245

En uforglemmelig tidsrejse.

Bellami-drengene Mikkel “Ørva” og Hans Fagt har gendannet Kim Larsens Bellami.

I foråret 2022 fik Bellami-medlemmerne Mikkel Ørva og Hans Fagt idéen til gendannelsen af Bellami, og alting gik pludselig stærkt. Nu er de klar med et opdateret Bellami tilsat Jan ’Lune’ Carlsen – den bedste forsanger, man kan tænke sig til opgaven. De fortolker Kim Larsens fænomenale univers i et fabelagtigt show – troværdigt og originalt, som kun et ægte Bellami kan.

40-års jubilæum.

I 1983 udkom Kim Larsens album ”Midt om Natten”, der gik hen og blev det bedst sælgende album i danmarkshistorien. På denne tour tager Bellami udvalgte perler fra dette ikoniske album sammen med et af Bellamis bedste albums ’Forklædt som voksen”, plus alle de øvrige uundgåelige Kim Larsen-evergreens. Det gendannede Bellami tager publikum med tilbage til 80’erne, og spiller sangene som de blev skrevet i sin tid.

Bellami

Bellami køres videre med Hans Fagt, på trommer og kor. Hans kom med på “Forklædt som voksen”-turnéen i 1986. Hans’ groove og timing er uomtvisteligt lig med med lyden af Bellami. Han slog takten an i mange år frem og er kendt for sin kompromisløse og perfektionistiske stil.

Multiinstrumentalisten Mikkel “Ørva” Håkonsson spiller keyboard og synger kor. Han kom med i Bellami 1990 som 22-årig og blev hængende i 5 år.

Bassisten og korsangeren i Bellami har altid heddet Pold.
Jon Pold er søn af Henning Pold, der i 17 år spillede bas og skrev musik med Kim Larsen. Jon har udgivet flere soloalbums og spillet mange koncerter i ind- og udland.
Jon kan alt på en bas – heriblandt ligne og lyde som sin far.

Guitaren i BELLAMI bliver varetaget af aalborgenseren John Olsen. Et musikalsk powerhouse, der har spillet med alt fra Ib Grønbech til Birthe Kjær. Ligesom Bellamis originale guitarist “Klit Per”, bidrager John med nordjysk humor og stor musikalitet. John er én af DK’s allerdygtigste og musikalske guitarister, med en tone, der får englene til at græde.

Valget af Jan “Lune” Carlsen som forsanger var oplagt, for ingen andre har klangen og detaljen som ham. Det har han bevist mange gange gennem årene, som den absolut mest eftertragtede Kim Larsen-fortolker. Vi glæder os hver gang til at dele denne vidunderlige koncertoplevelse med jer alle.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
13. april 2024
Pris:
Dkr.340 – Dkr.2245
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 340,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 710,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.195,00
Ubegrænset
Udsolgt
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Udsolgt
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer) OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.945,00
Ubegrænset
Udsolgt
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.245,00
Ubegrænset
Udsolgt
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning. OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Translate with Google »