An Irish Evening

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

An Irish Evening

21. september 2024

Dkr.440 – Dkr.1595

Irish Evening 2024

“Det tætteste du kommer på Irland i Danmark…”
Irish Evening er en unik kultur- & koncertevent i Danmark, som fortæller om Irland – både historie, kultur og samfund, og som præsenterer de bedste irske musikere indenfor trad., folk, og rock samt giver smagsprøver på glimrende irske whiskey og øl.
Gæsterne vil opleve trad. irsk musik, sange på irsk, moderne irsk folk og Riverdance samt spændende foredrag om Irland og smagning af irsk whiskey & irsk øl, så programmet vil appellere til gæster i alle aldre.

“Vi vil gerne vise det nutidige Irland, så derfor introducerer vi altid interessante og enestående bands fra Irland, som er kendte i Irland og internationalt, men ofte helt nye i dansk sammenhæng, således at oplevelsen altid bliver frisk og spændende for publikum”, fortæller Irlandsekspert Claus Hebor, der har arrangeret “An Irish Evening” samt rejser til Irland siden 2000.

Program :

13.30: Irsk pub Tír inna nOc med irsk øl og irsk whiskey

14.00: Fortælling-foredrag omkring Irland

15.00-17.30.30 Korte pub sessions med trad. irsk musik, 2-3 sets x 15 min

15.00-16.15 Irsk ølsmagning (tillæg: kr. 125,-)

16.30-17.45 Irsk whiskey-smagning (tillæg: kr. 125,-)

18.00  Irish dinner

20.00: Realta Dance (Irl.), irsk dance show – 15 min

20.15: Ríl Time – Irish trad. session (Irl.) – 90 min.

           I pause: Realta Dance, 15 min

21.45: Realta Dance, 15+ min

22.15: Joe Gibson & Sailor Bill (Irl.) – 90+ min.

00.00: Irish pub i Ovalen – evt. mulighed for session

Alle tider er ca. tider, og der tages forbehold for ændring af tidspunkter og rækkefølge for optræden.

Joe Gibson & Sailor Bill ft. Chelsea Evans – Irish folk / Celtic rock (Irl.)

Joe Gibson & Sailor Bill er et band fra Letterkenny i det nordvestligste Irland – et uberørt og vildt område, som ligger ved grænsen til Derry i N.Irland. Den barske natur og den turbulente historie har præget musik og sang hos Sailor Bill, som spiller en blanding af kendte irske folk-sange og moderne irske rocksange, der ofte beskriver livet i dette hårde, men meget livsbekræftende hjørne af Irland.

Joe Gibson & Sailor Bill har eksisteret siden 2010 med frontfiguren Joe Gibson på sang, guitar og violin, og sammen med de dygtige musikere på el-guitar, bas og trommer kan publikum forvente kendte irske folk-sange samt celtic rock med gang i.

Besætningen med traditionelle instrumenter som fiddle, accordion og bodhran samt mere rockorienteret med el-guitar, trommer og bas giver et meget iørefaldende og energisk udtryk. Udover deres egne flotte sange spiller Joe Gibson & Sailor Bill kendte irske sange som ”The Town I Loved So Well”, ”There were Roses” og ”Foggy Dew”, der fortæller den gribende historie om forholdene på øen samt kendte syng-med-sange som ”Dirty Old Town”, ”Galway Girl” og ”Homes of Donegal”.

Sailor Bill formår at tage publikum med på en gyngende sejltur gennem irsk musik fra dengang til i dag, som mange netop forbinder med Irland, og de viser på bedste måde, at de ældre irske sange stadig er sprællevende og fungerer perfekt sammen med deres egne, nye irske sange.

Joe Gibson er en formidabel musiker, der mester både violin, guitar, bodhran samt flere instrumenter. Han har spillet med en lang række kendte irske musikere og bands ligesom han og bandet ofte er i radio og TV.
Joe & bandet har et særdeles medrivende sceneshow med virtuose teknikker på hans violin, der altid kommer langt ud over scenekanten og får publikum helt med.

Sailor Bill har udgivet flere CD´er samt spillet mange koncerter i Irland og rundt i Europa.

Joe Gibson & Sailor Bill forventer at tage den nye, unge sangerinde Chelsea Evans med. Hun er netop kåret som Artist of The Year i Irland og er spået at blive én af de store sangerinder i Irland i fremtiden.

Joe Gibson: guitar, fiddle, vocals

Steven O’Carolan: Button Accordion

Kevin Monaghan: bass

Kieran “The Sledge” Neeson: bodhran, cajon & drums

Damien Moss: guitars

Featuring Chelsea Evans: vocals

Videos:

www.facebook.com/chelseaevansmusic/videos/1555816968486737

www.youtube.com/watch?v=DasWv9E3WvM

www.youtube.com/watch?v=pojYQXJNCqQ

Ríl Time – Irish trad. session (Irl.)

Forestil dig, at du er til en ægte trad. session på Blake´s Pub i Letterkenny… Det er netop den autentiske irske stemning, som gruppen Ríl Time fra Donegal skaber med deres iørefaldende og smittende irske traditionelle musik, som det har været spillet i århundreder – men som altid synes ny og frisk som en velskænket stout.

Ríl Time er en gruppe unge, meget talentfulde musikere på traditionelle instrumenter som fiddle, uillian pipes, accordion, tin whistle, banjo og bodhran m.v., der spiller jig, reels og trad. irsk musik, som det høres på de mest lokale pubber i Irland.

De særdeles dygtige unge musikerne har alle vundet county eller nationale mesterskaber i deres instrument, og det er meget livsbekræftende at opleve de unge holde den trad. irske musiktradition i levende live.

Det er første gang, at Ríl Time kommer til Danmark, men der er ingen tvivl om, at det er så dygtige musikere, at vi kan forvente at se meget mere til dem i fremtiden – også sammen med mere kendte irske musikere inden for trad. irsk musik.

Ríl Time har optrådt i Donegal ved festivaler som Donegal Fleadh, og deres største koncert til dato var i aug. 2022 som support til country-stjernen Nathan Carter.

Realta Dance – Irish Dance Show (Irl.)

Irsk dans og stepdans behøver vist ikke nogen introduktion, da det er kendt og elsket over hele verden.

Dansetruppen Realta Dance kommer fra Irland og består af 5 særdeles talentfulde dansere, der med smittende humør giver et forrygende show med trad. danse og irske stepdanse, som hver gang får taget til at hæve sig.

Gruppens leder er Raymond Sweeney fra Drumkeen i Donegal, som startede med at danse i en alder af 9 år og blev professionel danser som 16-årig.

Han har vundet utallige konkurrencer i irske, engelske og skotske mesterskaber, ligesom han i mange år dansede med vel nok verdens mest berømte dansetrup Michael Flatley’s Lord of the Dance. Han har optrådt med danseshow i Europe, Brasilien, Singapore, Taiwan, USA og Canada, og senest har han været kreativ leder og hoveddanser på showet ”TitanicDance” i Belfast.

Realta Dance var stjerner ved tidligere ”Irish Evening´s”, og nu kan gæsterne glæde sig til et gensyn med irsk dans og stepdance i verdensklasse, når Realta Dance igen optræder på Fuglsøcentret i sep. 2024.

Køb billet i god tid

Fuglsøcentret har gennem de seneste 12 år afholdt “An Irish Evening”, og hvert år med udsolgte huse.

“De fleste gæster køber billet med overnatning til næste år allerede når de checker ud fra Fuglsøcentret efter vores sidste arrangement i september. Jeg er meget glad for, at det er blevet en tradition for mange gæster, og vi arbejder altid på at få et nyt og spændende program hvert år, så gæsterne oplever nye sider af den irske kultur, musik og dans”, slutter Claus Hebor.

Der er i forbindelse med køb af billetten mulighed for at tilkøbe ølsmagning til kr. 100,- og whiskeysmagning til kr 125,- pr person. Vælges i næste trin af bestillingen.

 

Hent som PDF

Detaljer

Dato:
21. september 2024
Pris:
Dkr.440 – Dkr.1595
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet (Koncertstart kl 20)
DKK 440,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (Irish dinner)
DKK 810,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (Irish dinner) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.295,00
Ubegrænset
Udsolgt
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (Irish dinner) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.595,00
Ubegrænset
Udsolgt
Translate with Google »