Wet Wet Wet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Wet Wet Wet

22. september 2023

Dkr.495 – Dkr.2400

Wet Wet Wet annoncerede i slutningen af 2018, at Kevin Simm (vinder af ‘The Voice UK’ og tidligere medlem af Liberty X) var kommet med som bandets forsanger. Han blev hilst varmt velkommen af fans, og bandet kom på banen til en omfattende række af turnédatoer og festivaloptrædener i hele 2019.

Mens de var i ‘lockdown’ i løbet af 2020/21 skrev og indspillede Wet Wet Wet et helt nyt album kaldet ‘The Journey’, deres syvende LP. Ved udgivelsen i november 2021 kom det selvindspillede, producerede og udgivne album ind på den officielle UK Independent Album Chart Top 10.

I 2022 vendte bandet tilbage med en række headliners på adskillige festivaler.

Wet Wet Wet er unægteligt et musikalsk fænomen, der har haft en enorm indflydelse med deres musik de sidste fire årtier og er blevet et af de mest succesrige bands i britisk pophistorie. De har solgt over 15 millioner singler og albums til dato, har været med på de officielle britiske singler og albumhitlister i over 500 uger, og deres album er blevet belønnet med 20 x platin i Storbritannien alene. Deres 27 Top 40 hitsingler inkluderer 3 nummer 1’er, hvor ‘Love Is All Around’ var 15 uger på toppen, en rekord for enhver britisk kunstner, der stadig ikke er slået.

Wet Wet Wet har opbygget et ry som et af de bedste live-akts nogensinde fra Storbritannien. Bandet har spillet for mere end fire millioner mennesker i snesevis af lande rundt om i verden, hvilket satte billetsalgsrekorder. Unikke live-optrædener inkluderer Nelson Mandelas 70-års fødselsdagskoncert på Wembley og Live 8 – The Long Walk to Justice i Murrayfield.

Mens Wet Wet Wet ‘Journey’ fortsætter, er der absolut ingen tvivl om bandets evne til at skrive og producere fantastisk musik.

Stående koncert

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
22. september 2023
Pris:
Dkr.495 – Dkr.2400
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige
Translate with Google »