Steve Harley & Cockney Rebel

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Steve Harley & Cockney Rebel

19. februar 2022

Dkr.420 – Dkr.2170

Steve Harley fejrer i 2020 sit 47. år i musik og fortsætter med at spille koncerter over hele verden. Han siger, at det at spille Live er mere end et job, det er næsten hans livs blod.

Anset som en af ​​de mest karismatiske Live-kunstnere på Scenerne i dag, turnerer det originale Cockney Rebel med et fuldt 6 mands rockband.

Musik er stadig hans første kærlighed. ”Vi ser verden og spiller for et stort publikum; det kan ikke blive bedre.

I mit liv som turnerende musiker ser jeg , når vi har fri imellem koncerterne, store byer og deres gallerier og museer, smukke landskaber fra polcirklen til Middelhavskysten, Det er stadig det største job på jorden! ” Sagde Harley for nylig.

Live-koncerterne inkluderer de store hit-singler som Judy Teen, Mr Soft, Love’s A Prima Donna, The Legendary Sebastian, samt numre fra dette års album, “UNCOVERED”, plus naturligvis evergreen sangen Make Me Smile (Come Up And See Me ), en sang, der af de engelske PRS (CODA), registreret som en af ​​de mest spillede sange i historien på British Radio.

Steve er blevet tildelt en Gold Badge of Merit af British Academy of Songwriters og i 2008 en Lifetime Achievement Award for akustisk musik af The British Festival of Acoustic Music.

Rod Stewart, der har indsunget en coverversion af Steve’s sang A Friend For Life, beskriver ham som “én af de største lyrikere, Storbritannien har produceret.”

Musikbladet Mojo kommenterede: “Harley skaber sange af dyb skønhed, fulde af livets oplevelser” og The Times skrev: “En ekstraordinær koncert”.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30. 

Detaljer

Dato:
19. februar 2022
Pris:
Dkr.420 – Dkr.2170
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Translate with Google »