Smokie

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Smokie

28. april 2023

Dkr.440.00 – Dkr.2345.00

Se på Guinness Book Of Hit Singles, og du kan blive tilgivet, at du troede, at Smokies succeshistorie var et 1970’er-fænomen.

Efter at 11 af deres 14 britiske hits kom i det begivenhedsrige musikalske årti.

Dog er deres massive succeshistorie fortsat med at blomstre rundt om i verden, herunder Skandinavien, Sydafrika, Tyskland og endda Kina. Smokie er et band
som har udsolgt turnéer og fået platinplader i fire årtier – 70’erne, 80’erne, 90’erne og i dag.

En hurtig opsummering af fortidens herligheder.

Smokie fandt først sammen i skolen i
Yorkshire i slutningen af ​​60’erne. Efter at have gennemgået forskellige navne og stilarter, skrev de
under med Mickie Mosts dengang ultrahotte RAK-label. Sange som ‘If You Think You Know How To Love Me’, ‘Don’t Play Your Rock’n’Roll To Me’, ‘It’s Your Life’ og ‘Oh Carol’ (alle Top 10 hits) blev ”hotte” og gav Smokie deres billet til at rejse verden rundt.
Lyden var en kombination af ”hook”-ladede sange og Smokies karakteristiske, men uforskammede ”Stateside”-påvirkede softrock-harmonier, deres vokalblanding – en raspende, følelsesfyldt lead.

Efter at have lavet et verdensomspændende salg på over 30 millioner, lavede Smokie ‘Wild Horses’, et Nashville-indspillet album fra 1997, der kostede bandet en kvart million pund at producere. Det gav dem fodfæste i amerikansk countryradio. Den tendens fortsatte med ’Uncovered’ og ’Uncovered Too’, som begge var kæmpehits i hele Skandinavien – nåede top 5 i Danmark, Finland, Norge og Sverige – og opnåede dobbelt platinstatus.

Smokie fortsætter med at være et af de mest succesrige bands i verden i dag. De seneste begivenheder, såvel nyheden med Terry Uttleys bortgang, har medført, at line-up’et i dag er nødt til at ændre sig og udviklet sig med tilføjelsen af ​​Pete Lincoln, tidligere fra The Sweet på lead vokal, og Rhythm Guitar og Luke Bullard , søn af Martin Bullard, der træder ind i Terrys sko på bas og baggrundssang, arven fra Smokie, som blev grundlagt af Terry, vil leve videre, og Smokie ser frem til at se jer alle på deres fortsatte rejse.

Smokies line-up er:-
Steve Pinnell på trommer
Mick McConnell på leadguitar og backing vokal
Pete Lincoln Lead vokal og rytmeguitar
Martin Bullard tastaturer
Luke Bullard på basguitar og backing vokal

Der er ingen røg uden ild, siger man – og Smokie skyder stadig på alle fem cylindre!

www.smokie.co.uk

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
28. april 2023
Pris:
Dkr.440.00 – Dkr.2345.00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 440,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 810,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.295,00
Ubegrænset
Udsolgt
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.595,00
0 tilgængelig
Udsolgt
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 2.045,00
0 tilgængelig
Udsolgt
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 2.345,00
0 tilgængelig
Udsolgt
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning.
DKK 1.595,00
Ubegrænset
Translate with Google »