SKERRYVORE

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SKERRYVORE

10. november 2023

Dkr.340 – Dkr.2245

Siden 2005 har Skerryvore bragt deres forestillinger til publikum over hele kloden, fra deres tidlige dage i skotske vestkysthaller og barer, til festivalmængder i USA, Canada, Australien og i hele Storbritannien og Europa. Ved at hente skotsk traditionel musiks ‘Live Act of the Year’ to gange undervejs – i 2011 og igen i 2016 – producerer bandets brede vifte af påvirkninger og talent et musikalsk ekspansivt, højenergisæt, der begejstrer og fængsler publikum.

 

Med en blanding af violin, harmonikaer, piber og fløjter, sammen med guitar og vokal, understøttet af drivende bas, trommer og tangenter repræsenterer Skerryvore det bedste inden for moderne skotsk traditionel musik. Deres 6 studiealbums demonstrerer den brede vifte af påvirkninger, de enkelte musikere bringer til blandingen – en unik fusion af folk, trad, rock og americana, med endda lidt jazz!

 

Bandet fejrede deres 10-års fødselsdag i 2015 ved at lancere deres egen ‘Decade’-festival med 6000 gæster, og fulgte dette op med succesfulde ‘Oban Live’-begivenheder over hvert af de næste fire år. I 2020 skulle deres 15-års jubilæumsarrangement, med nogle af de musikere og venner, der har delt en del af Skerryvores rejse, blive afholdt på den fantastiske baggrund af Inveraray Castle. Under Covid-19-krisen, som lukkede ned for bandets turné- og optrædenskalender i det meste af 2020 og langt ind i 2021, udforskede og udviklede Skerryvore alternative optrædenmuligheder, herunder livestreaming og virtuelle optrædener.

 

Bandets single, ‘Everyday Heroes’, indspillet hjemmefra og hjulpet af en række musikere fra hele landet, nåede nummer et på de officielle skotske hitlister og har indtil videre rejst flere tusinde pund til NHS-personalets velgørende formål. Også indspillet isoleret, tilbragte deres single ‘You and I’ syv uger, i januar og februar 2021, på BBC Radio 2s playliste, uhørt for et nummer fra et uafhængigt label. ’Together Again’, der blev udgivet i juli 2021, kom også på Radio 2s playliste, hvor man fejrede begyndelsen på en tilbagevenden til at mødes med venner igen.

 

Selvom bandet er gode i studiet, er det på vejen foran et livepublikum, at de virkelig kommer til deres ret. Deres livealbum, indspillet på skotske spillesteder i slutningen af ​​2019, og udgivet i sommeren 2020, fremhæver dette, og giver et hint om, at der stadig er meget mere at komme efter for Skerryvores voksende verdensomspændende fanbase. Skerryvore var glade for at vende tilbage til at turnere i USA i september 2021, efterfulgt af europæiske og engelske ture i november 2021 og deres Scottish Winter Tour i december 2021.

Stående koncert

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
10. november 2023
Pris:
Dkr.340 – Dkr.2245
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige
Translate with Google »