Rugsted & Kreutzfeldt

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rugsted & Kreutzfeldt

21. oktober 2022

Dkr.340.00 – Dkr.2245.00

Vi er stolte over at præsentere Rugsted & Kreutzfeldt på mange succesrige og udsolgte koncerter, senest på deres kanonflotte 40 års jubilæumsturné med en fantastisk modtagelse overalt. Publikum og arrangører har efterspurgt flere koncerter og på denne baggrund har bandet nu besluttet at tage en omgang mere i 2022.

Jubilæumsturnéen fortsætter!

I forbindelse med stor landsdækkende jubilæumsturné i 2019, med mange udsolgte koncerter og en fantastisk modtagelse af bandet overalt, drager Rugsted & Kreutzfeldt nu ud på yderligere en liveturne i 2022.

Oplev Rugsted & Kreutzfeldt Live

En popduo i toppen af dansk elite, med et utal af hits som “Jeg ved det godt” og “Tilfældigvis forbi” og mange flere.
Der er altid stor gensynsglæde når det musikalske makkerpar går på scenen og overalt er duoen blevet mødt af glade koncertgængere og fællessang. Makkerparret leverer altid en fremragende koncert og til alles begejstring et mix mellem gamle og nye sange.

Oveni har Rugsted & Kreutzfeldt tilføjet nogle af de kendte hits til setlisten, som de har skrevet til andre kunstnere. Så publikum kan glæde sig til en koncert med en lang række hits, der bringer nostalgien frem og sætter gang i festen.

Rugsted & Kreutzfeldt har skrevet musik til mange andre store danske kunstnere såsom: “Hvis du forstod”, “Uden dig”, “Kærligheden kalder”, “Tænk på mig” med Sanne Salomonsen / “Jeg i live” med “Burhan G” / “Du tænder lys” med Lis Sørensen / “Simple emotions” med Peaches and Bobo / “Hjertets telefon” med Martin Brygmann / “Kun et kys herfra” med Søs Fenger / “Back to where I started from” med Bobo Moreno og mange flere.

Rugsted & Kreutzfeldt udsender EP med ny-indspillet musik

I 2016 gik makkerparret i studiet og indspillede EP’en “Sange vi skrev til andre” som indeholder fire tracks, der er skrevet af Rugsted & Kreutzfeldt, men som aldrig før har været indspillet af duoen. Sangene er netop kendte indspilninger af Sanne Salomonsen, Burhan G og Lis Sørensen.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

 

Detaljer

Dato:
21. oktober 2022
Pris:
Dkr.340.00 – Dkr.2245.00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige
Translate with Google »