Rock About Madsen

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Rock About Madsen

29. marts 2025

Dkr.340 – Dkr.2245

Rock About Madsen tager dig med på en musikalsk rejse ind i Johnny Madsen univers.
Med stor respekt for Johnny Madsen og anerkendelse af hans evner som sangskriver og musiker, leverer bandet en ærlig og energisk fortolkning af hans tekster krydret med de velkendte guitartoner fra Møller samt Madsens og ikke mindst bandets egne finurlige anekdoter om livet, om kærlighed, om venskaber som både får smilene frem men også giver grobund for en sund refleksion.

Bandet kommer omkring de mange kendte sange som Færgemanden, Udenfor Sæsonen, Johnny The Blues m.fl., men de præsenterer også deres publikum få nogle mindre kendte sange som Manden med stråhatten, Mona Lisa, Glasmanden osv. Der er mange at vælge imellem og alle har hver sin snert af krøllet tankegang, sammenblanding af ord, sprog og sanser så man drages af teksternes sammensætning.

Med årtier af samlet erfaring på scener rundt omkring i landet, og en dyb kærlighed til livemusikkens kraV er Rock About Madsen en garanti for en uforglemmelig koncertoplevelse.

Bandet består af 5 rutinerede & dygtige musikere:

Paul Sølvsten: Forsanger & guitar
Brian Løvenholdt: Lead guitar & kor
Claus Dam Jørgensen: Trommer
Niels Madses: Bas & kor
Henry Dam Kristensen: Keyboard

Rock About Madsen spiller op til fællessang, fest, hygge, dans – spillersteder, musikhuse, festivaler….alt kan lade sig gøre.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
29. marts 2025
Pris:
Dkr.340 – Dkr.2245
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 340,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 710,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.195,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer) OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.945,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.245,00
Ubegrænset
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning. OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.495,00
Ubegrænset
Translate with Google »