PHIL – Phil Collins & Genesis Tribute Show

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

PHIL – Phil Collins & Genesis Tribute Show

10. maj 2025

Dkr.440 – Dkr.2345

Træd ind i en verden af musikalsk magi med “Phil” – det ultimative hyldestshow til Phil Collins og Genesis. Dyk ned i en levende forestilling, hvor hver tone og sang bringer dig tættere på den oprindelige oplevelse. Oplev energien fra de talentfulde live musikere, ledsaget af en symfoni af lys, der vækker selv de mest ikoniske øjeblikke til live.

Midt i det hele står en frontmand med karisma og charme, som er i en klasse for sig selv. Jürgen “Phil” Mayer, den uforlignelige frontfigur, formår ikke bare at genopleve Phil Collins’ sange – han genopfinder dem. Hans stemme, hans udstråling, hans tilstedeværelse på scenen bringer ånden fra Collins og Genesis til live som aldrig før.

Det to en halv times show er en hyldest til de uforglemmelige hits, der har præget generationer. Fra “Against All Odds” til “Carpet Crawlers” – hver sang er en rejse gennem tid og følelse, leveret med en ægthed og lidenskab, der kun kan komme fra hjertet af “Phil”. Men “Phil” er mere end bare en kopi. Det er et orkester af 11 musikere, en stolt samling af talent og lidenskab, der går ud over blot at efterligne. “Phil” omfavner Phil Collins’ arv og Genesiss magi og bringer dem ind i det 21. århundrede med friskhed og innovation.

For mere end to årtier har musikken bevæget og begejstret en voksende fanskare i hele Europa. Fra Tyskland til Frankrig, fra Schweiz til Holland – hvor end “Phil” går, følger loyaliteten og kærligheden til Phil Collins’ musik med. Så træd ind i lyset med “Phil”. Oplev det bedste fra fortiden genoplivet i nutiden. Lad dig rive med af lidenskaben, talentet og kærligheden til musikken. Velkommen til “Phil”s verden – velkommen til “Phil”.

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Stående koncert

Detaljer

Dato:
10. maj 2025
Pris:
Dkr.440 – Dkr.2345
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 440,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 810,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.295,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.595,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer) OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.045,00
Ubegrænset
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 2.345,00
Ubegrænset
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning. OBS og vigtigt: Allergener skal oplyses ved bestilling, ellers kan det ikke garanteres at ønsker opfyldes.
DKK 1.595,00
Ubegrænset
Translate with Google »