Michael Learns To Rock – Played On Pepper Live 2022

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Michael Learns To Rock – Played On Pepper Live 2022

8. april 2022

Dkr.320 – Dkr.2070

Played On Pepper Live 2022

Played On Pepper (POP), albummet med hits som “Someday”, That’s Why…..”, “Love Will Never Lie, “How Many Hours” m.fl. var MLTRs svendeprøve, da bandet for første gang, uden indblanding fra producere og pladeselskaber, var alene om al indspilning og teknik. Albummet vil altid stå som en milepæl i dansk og international pop-historie og ikke mindst for bandet selv.Efter det internationale gennembrud i 1993 med albummet ”Colours” indrettede MLTR et studie i et industrikvarter i Århus, som blev rammen om indspilningerne i en eksperimenterende atmosfære af leg og frihed uden andre end de 4 bandmedlemmer til at bestemme.

Sangene var alle skrevet af Jascha Richter og efter næsten 1 års arbejde i studiet,kunne de 4 bandmedlemmer præsentere hele albummet for verden i 1995, hvor det hurtigt solgte langt over 1 million eksemplarer og hærgede blandt andet de danske hitlister i de følgende år. Mange af sangene er blevet evergreens i store dele af verden, og albummet har vist sig at bestå tidens test igennem3 årtier.

Den levende og legende energi,som POP blev skabt af og udstråler, er netop,hvad MLTR ønsker at bringe med sig rundt til Danmarks spillesteder på den kommendePlayed On Pepper Live 2021turné, hvor hele POP albummet vil blive fremført sammen med MLTRs mange andre hits.

MLTR siger: ”Vi glæder os rigtig megettil at give vores danske publikum chancen for denne særlige oplevelse, og vi ønsker med denne specielle koncert-turné at præsentere hele POP-albummet som det store pop-album og ”værk” det altid har været for os. Vi kommer hele landet rundt og vil selvfølgelig ikke snyde publikum for at kunne synge med på de største sange fra vores andre albums.”

Koncerten varer 2×45 min
1. afdeling: Bandets mest populære album, Played on Pepper
2. afdeling: Greatest Hits

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
8. april 2022
Pris:
Dkr.320 – Dkr.2070
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
Translate with Google »