Killer Queen

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Killer Queen

21. januar 2023

Dkr.440 – Dkr.2345

Forsanger Patrick Myers siger: “Det har været en fantastisk rejse. Det første show ændrede mit liv. Vi troede, at vores band højst ville holde en sommer, men det er meget vanedannende at optræde med disse sange. Koncerterne voksede og voksede, og vi er endt med at spille for fulde huse i de samme arenaer, som Queen spillede i, da de var på toppen. Det har været noget af en surrealistisk oplevelse. At blive faste performere på Red Rocks Arena i USA er et andet højdepunkt. Beatles, U2, Springsteen og Dylan har alle spillet på den scene. Der hersker virkelig en helt egen magi der.”

MAGISKE ÅR

Killer Queens første offentlige koncerter fandt sted på London University og fulgte dermed i fodsporene på det originale band, Queen, som havde spillet deres første koncerter der årtier tidligere.

Killer Queens popularitet i Storbritannien voksede i en sådan grad, at de snart sikrede sig et job på Londons Strand Theatre, som fik landsdækkende BBC-dækning – første tribute-performance, der havde et show i West End.

Bandets omdømme fortsatte med at vokse både i Storbritannien og i udlandet, hvilket førte til en prisuddeling på Leicester Square med Suggs fra Madness som vært, der overrakte dem prisen for “Worldwide Best Tribute Band”. De scorede også et nummer et hit, da de blev bedt om at genskabe Queens harmonier til “The Real Life” med Fatboy Slim.

Europæiske spillesteder efterspurgte dem, og de spillede i Ahoy, hvor det nu gendannede Queen skulle optræde kun få måneder senere. De var glade for at spille for fulde huse i Forest National Arena, hvor Queen havde optaget deres koncert-videoer med numre som Hammer To Fall og Don’t Stop Me Now.

Killer Queen slog sig derefter sammen med Bjorn Again og The Bootleg Beatles til et show på Waverley stadion i Edinburgh. Det var denne optræden, der førte til, at bandet blev udvalgt til at repræsentere Queen i en nyopsat LiveAid-hyldestkoncert, som blev afholdt af Sir Bob Geldof. De optrådte sammen med ham ved hans velgørenhedskoncert for at samle penge ind til hjemløse.

I 2016 satte Killer Queen kursen mod Amerika, herunder den imponerende Red Rocks Arena i Colorado – et af landets mest prestigefyldte spillesteder. The Beatles, Springsteen og U2 har alle spillet der, og bandet er begejstret for, at det er blevet en fast bestanddel af Killer Queens tour-plan.

I 2020 fyldte bandet store arenaer i Cardiff Motorpoint, Liverpool og Nottingham. I 2021 er de tilbage på landevejen og klar til at henrykke et stort publikum verden over.

Citater

“Koncerter så tæt på den rene vare, som du kan komme. En vaskeægte Bohemian Rhapsody. Freddie lever! En poplegende er tilbage” The People

Killer Queen er en levende jukebox, et helt fantastisk show. En aften, hvor man føler nakkehårene rejse sig. Jeg har aldrig set scenen eksplodere med så elektrisk en udladning. Lyden er perfekt… En koncert man ikke glemmerThe VLT – Sundsvall Sweden.

Denne mand må man ikke gå glip afEditor Brian May.com

Ingen detalje er overset. Killer Queen er kongen af musikalske imitatorer, den ultimative hyldest. Duncan Kennedy BBC 1

Meget præcis. Næsten skræmmende. Showet, sangen, musikken og fremtoningen ligner utroligt meget originalen. Patrick sprintede over scenen med sin tre og en halv oktav brede tenor-stemme, der skyllede gennem arenaen, og hans sprudlende energi fyrede op under de 10.000 Ahoy-publikummer. De dansede, sang og knipsede med fingrene, alt sammen under Myers’ ledelse. Det bedste siden Queen! Der Westen. (Ahoy Stadium Review)

Fabelagtige Killer Queen kom på scenen. Sikken en oplevelse! Fatamorgana eller genopstandelse? Gruppen, der blev kåret som verdens bedste tribute-band, formåede helt og holdent at genoplive Freddie Mercury både fysisk og vokalt. Man troede næsten, at man var på Wembley stadion tilbage i 1986. Voix Du Nord. France.

Killer Queen fik publikum helt op at ringe ved York Music Showcase i lørdags. Det store (15.000) Knavesmire-publikum hoppede, brølede entusiastisk og slog ud i luften på tilskuerpladserne til Killer Queens karismatiske og uhyggeligt præcise gengivelser af Queens bagkatalog, … Freddie/Patrick gav den totalt gas, som om det var Live Aid…” BBC Yorkshire – Kate Lock

“Patrick Myers’ genskabelse af Queens forsanger er simpelthen skræmmende.” Baz Bamignoye Daily Mail

“Killer Queen gik på scenen, – forestillingen var uhyggeligt virkelighedstro. ‘Freddie Mercury’ iklædt sit karakteristiske gule jakkesæt gav alt, hvad han havde i sig – flere tøjskift fulgte. Interaktionen med publikum kunne næsten være indøvet. Publikum brølede, dansede og deltog, som om det var et krav for at komme ind. Fremragende.” The Scotsman / Murrayfield Stadium

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

 

Detaljer

Dato:
21. januar 2023
Pris:
Dkr.440 – Dkr.2345
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige
Translate with Google »