Danser med Drenge

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danser med Drenge

16. maj 2020

Dkr.420 – Dkr.2170

Det går ikke stille af, når Danser med Drenge giver koncert – det ved enhver, der har været til en DmD-koncert. Mange tusinde danskere, der har oplevet DmD på scenen, kalder dem for Danmarks bedste live-band. En DmD-koncert er en garanti for fællessang og fest.

”Langtidsholdbar” er en passende betegnelse at hæfte på Danser med Drenge. Bandet har siden 1993 skabt den ene ørehænger efter den anden. Resultatet er, at DmD i dag står med et flot bagkatalog af hits, som de fleste danskere kan synge med på, fx: Hvorlænge vil du ydmyge dig? – Er der nogen i himlen? – Ud under åben himmel – Grib chancen – Rejs dig op og kom videre – Kære lillesøster – En dejlig morgen – Tag godt imod ham.

Indtil videre har Danser med Drenge overlevet alle de kriser, karrieren har budt på – både dødsfald, svigtende pladesalg, dårlig omtale, retssager og trafikuheld. Bandet har hver gang formået at vende stærkt tilbage, takket være hårdt arbejde på scenerne.

Succesen skyldes ifølge de trofaste fans, at DmD har en meget smittende live-optræden med den fantastiske sangerinde Rie Rasmussen i front. Hun fører an i fællessangen med publikum – og med bandets ”gamle onkler”: Kapelmester Klaus Kjellerup – som står for sangskrivningen i DmD – og hans barndomsven, keyboardspiller &sanger HenrikStanley Møller, aka ”Onkel Stanley”. De øvrige medlemmer i det tæt sammenspillede band er guitaristen Steffen ”Pastor” Qwist – keyboardmand Morten ”Oberst” Bolvig & trommeslager Kasper Langkjær.

Stående koncert

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
16. maj 2020
Pris:
Dkr.420 – Dkr.2170

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige
Translate with Google »