Danser med Drenge

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Danser med Drenge

19. maj 2023

Dkr.440 – Dkr.2345

Danser med Drenge: Ny sangerinde og nyt album i 2023!

Vi har måttet sige farvel til vores sangerinde Rie, som har valgt at søge nye græsgange efter 28 år i DmD. Som erstatning har vi fundet Ida – med efternavnet Ambrose – og Ida er straks gået i gang med at lære alle de gamle DmD-hits udenad.

Samtidig er vi i fuld sving med vores næste album – DmD’s 14. album – så vi kan præsentere Ida for publikum. Albummet udsendes forår 2023 – første single ‘Kom nu’, udsendes 14. oktober.

Vi bakker op om Rie’s beslutning, som har været undervejs i et par år. Ingen kan forlange, at en sanger skal være med i det samme band altid. Vi er taknemmelige over det, Rie har givet DmD og publikum igennem årene, og ønsker hende held og lykke med hendes nye aktiviteter.

Ida bliver som bekendt vores 3. sangerinde efter Philippa og Rie, så nu kan man kalde os DmD 3.0

Ida er 40 år gammel, og hun er absolut ikke urutineret – hun har sunget og spillet pop & reggae i mange sammenhænge tidligere i sin karriere, og hun har flere udgivelser bag sig. Hun har også en bror, Alex Ambrose, der har flere soloudgivelser bag sig. Vi håber og tror på, at DmDs fans vil tage godt imod Ida, trods en naturlig tristhed over Rie’s farvel.

Vi går nu i studiet, og bruger efteråret på at gøre vores album færdigt. I studiet får vi hjælp af vores nye trommeslager Jan Lysdahl, som også er co-producer på albummet, samt orgel-kongen Dan Hemmer. De to erstatter Morten Bolvig og Kasper Langkjær, som forlod DmD i foråret.

Senere i 2023 skal vi naturligvis på tour og spille koncerter, og vi starter ved sommerens festivaler. Men inden da glæder vi os til at høre, hvad I synes om Ida, når vores single kommer 14. oktober

Danser med Drenge 3.0: Steffen Qwist, Henrik Stanley Møller, Ida Ambrose og Klaus Kjellerup

Stående koncert

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
19. maj 2023
Pris:
Dkr.440 – Dkr.2345
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertpakke 1
Koncertbillet
DKK 440,00
Ubegrænset
Koncertpakke 2
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet)
DKK 810,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 1.295,00
Ubegrænset
Koncertpakke 3A
Koncertbillet og middag før koncerten (buffet) overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 1.595,00
6 tilgængelig
Koncertpakke 4
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i dobbeltværelse med morgenmad (kan kun købes for 2 personer)
DKK 2.045,00
40 tilgængelig
Koncertpakke 4A
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad, overnatning i enkeltværelse med morgenmad
DKK 2.345,00
6 tilgængelig
Koncertpakke 5
Gourmetpakke Koncertbillet, kaffe med kage om eftermiddagen, 4-retters gourmetmiddag inkl. vinmenu før koncerten, natmad (kan kun købes for minimum 2 personer) OBS – OBS: Dette er en koncertpakke UDEN overnatning.
DKK 1.595,00
20 tilgængelig
Translate with Google »