Dan Turéll + Halfdan E: Telefon til afdøde

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dan Turéll + Halfdan E: Telefon til afdøde

28. oktober 2021 Kl. 19:30

Dan Turéll + Halfdan E: Telefon til afdøde.

Torsdag den 28.oktober 2021 kl. 19.30

Billetpris: Medlemmer: 145,- / Ikke medlemmer: 195,- / Unge under 25: 55,-

Billetbestilling: https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/10037/telefon-til-afdoede—dan-turll/

Efter 28 års ventetid kan du endelig komme til at opleve dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE. Det sker, når Halfdan E og band rammer de danske teaterscener – herunder Fuglsøcentret – med en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille, som stemmen i front.

Teaterkoncert? Eller lydfilm? – projektet har altid været svært at rubricere. Tag et godt liveorkester, sæt det på en teaterscene midt i en film og tilsæt rekvisitter, regi og lys som du kender det fra teatret – og magi! – og så har du den spændende koncertforestilling du MÅ ind og se!

Tilbage i 1993 var det et unikt og meget populært projekt, som den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E satte i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig.

Samarbejdet var ikke til at komme udenom og resulterede i to prisbelønnede hitalbums. Næste naturlige skridt havde været at optræde på landets spillesteder også, hvis ikke det var for det triste faktum, at Dan Turèll døde få måneder efter debutpladen.

Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som ’Hyldest til Hverdagen’, ’Sidste Tur Gennem Byen’ og ’Jeg Skulle Have Været Taxachauffør’ til live igen.

Halfdan E tog tilløb allerede sidste år 2019 med udgivelsen af det tredje album ’Telefon til afdøde’, og i 2021 og 2022 tager han så på landevejen med et lille stjerneorkester, der mestrer hele bagkataloget.

I stedet for Dan Turèll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ’Badehotellet’ og landets teaterscener), som specielt til lejligheden giver stemme til Turèlls udødelige digte.

Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (saxofon/fløjte) og Lars Terkelsen (electronics). Siegumfeldt har bl.a. flere udgivelser bag sig med orkestret String Swing. Terkelsen har en alsidig karriere bl.a. med sit eget electronica-act Trk-El-Son.

Varighed: 2 x 45 minutter

Billetbestilling: https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/10037/telefon-til-afdoede—dan-turll/

Teatermenu

I forbindelse med forestillingen kan der med start kl.18 købes en 2-retters menu på Fuglsøcentret til en pris på 250 kroner. Tilmelding til Fuglsøcentret 86351355 senest 2 dage før forestillingen.

Mere om Dan Turell

I forbindelse med forestillingen viser Syddjurs Bibliotek dokumentarfilmen, ”Onkel Danny : portræt af en karma cowboy” i KomBi (Hornslet), onsdag d. 13. oktober kl. 19. Dette skal også have sit eget opslag/begivenhed på siden

Arrangementet er gratis for medlemmer af Syddjurs Teaterforening.

Tilmeld dig / køb billet på www.syddjursbibliotek.dk

Detaljer

Dato:
28. oktober 2021
Tidspunkt:
19:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Fuglsø Koncerter A/S
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Hotel Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86351355
View Sted Website
Translate with Google »